Lirik Lagu Darso - Bulan Nyeungseurikeun

Lirik Lagu Tong Bulan Nyeungseurikeun - Kang Darso -  Selamat berjumpa lagi sobat belajarbahasasunda pada kesempatan kali ini admin akan membagikan salah satu lirik lagu parahiyangan dengan judul lagu "Bulan Nyeungseurikeun "yang populer sampai sekarang bahkan tidak sedikit lagu ini dijadikan lagu kenangan.




Bulan Nyeungseurikeun

Kunaon teu di jauhan
Godaan kalah di keukeupan
Ngadon main api
Ngarajut cinta nu pamali

Maen rasa jeung maen hate salingkuh karasa endah
Pikiran kapoekan hate jiga kaparabunan
Rasa cinta anjeun rasa sayang anjeun
Ngaleor karebut cinta saliwat

Reff//

Bulan nyeungseurikeun jiga nu mupuas kuring
Tingal panon ci reumbay ngan nyurudcud teu katahan
Bulan ulah ngaleos baturan kuring bagadang
Ngararasakeun kanyeuri anu nyiksa ngahanteum batin

Bere bongbolong bere awahan
Kumaha ngubaran peurihna hate


Advertisement
Lirik Lagu Darso - Bulan Nyeungseurikeun
Loading...