-->

Lirik Lagu Darso - Sakur Ngimpi

Lirik lagu Sunda Populer Sakur Ngimpi Dari Kang Darso - Merupakan salah satu lagu sunda paling populer yang sampai saat ini ketika kita mendengarkan kumpulan lagu sunda populer sepanjang masa maka lagu Sakur Ngimpi masuk ke daftar lagu bahasa sunda yang paling sering dinyanyikan bahkan sudah tidak asing lagi.



Lirik Lagu Sakur Ngimpi


Saprak anjeun ngaleos
ngabeubeutkeun duriat

Hirup asa nyungkelik hate mararingis
Saprak anjeun ninggalkeun
ngararajet cinta urang

Pikiran baluweung pinuh ku emutan
Sagala rasa kabawa anjeun
Saparo nyawa ngilu ka anjeun

Nikmat na hirup leungit teu nyesa
Teuing kamana....

Letah teu mirasa sagala rasa karasa pait
Sare gulang guling hese peureum

Kahayang mah ieu teh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang

Tina kasombongan diri
Kahayangmah waktu teh ngulang deui

Sabulan anu katukang basa silih keukeupan
Nga heulas ka leungitan

Ngorejat seseblakan
Liek euweuh, lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan

Ngareup ngareup sakur ngimpi
Ngareup ngareup anjeun datang

Tiap detik ngan tatanya
Dimana anjeun...

Advertisement
Lirik Lagu Darso - Sakur Ngimpi
Loading...