-->

Lirik Lagu Yayan Jatnika - Jang

Lirik Lagu Yayan Jatnika - Jang | Kumpulan lirik lagu sunda parahyangan, Hallo kabeh baraya BelajarBahasaSunda pada kesempatan kali ini admin akan membagikan salah satu lirik lagu sunda populer yang dinyanyikan oleh Kang Yayan Jatnika dengan judul Jang.


Lirik Lagu Jang By Yayan Jatnika


Jang hirup teh teu gampang
Teu cukup ku dipikiran
Bari kudu di lakonan
Jang jalan kahirupan
Heunteu sapanjang na datar
aya mudun jeung tanjakan
Kudu sabar dina kurang
Ulah neupak dada beunghar
Salawasna kudu syukur
Eling kanu maha agung
Kade hideup bisi kufur

*
Jang sing jadi jeuleuma hade
Sing jadi jeuleuma gede
Beunghar harta jeumbar hate
Jang hideup sing ngajalma
Turut parentah agama
Ulah jauh ti ulama
Nyobat sarenug ahli tobat
Dalit sareung para kiyai
Hirup keuna ku awah gingsir
Sangkan aya anu nga geuing
Mangsa lengkah ninggang salah

Sing pinteur tur beuneur
Sing jujur tong bohong
Ulah nganyeurikeun batur
Ngarah hirup loba dulur
Raksa ucap lampah
Tekad jeung tabiat
Ngarah pinangih bagja
Salamet dunya akherat
Jang…. Jang…
Sing jadi jeuleuma soleh


Balika *

Incoming Search Term : 
  • download lagu yayan jatnika Lamunan
  • lirik lagu sunda
  • lirik lagu yayan jatnika Populer
  • lirik lagu neneng yayan jatnika
  • kumpulan lagu parahyangan
  • lagu sunda populer
  • lagu sunda yayan jatnika terlaris
  • Kumpulan lagu sunda terbaik

Advertisement
Lirik Lagu Yayan Jatnika - Jang
Loading...