Carita Lucu Ngagombal

Carita Lucu bahasa sunda ieu nyaritakeun momod anu keur ngagombal
mangga di aos caritana mudah mudahan ngahibur

NGAGOMBAL
Carita lucu bahasa sunda

Momod: "neng, bapa neng nu gaduh pabrik rinso nya?
Lina: "uluh! naha terang??
Momod: "coalnya hati akyu celalu RINdu dan SOno ka neng teh...
(gumasep bari merengkel2keun sukuna kawas nu ayan..)
Lina: "owh....
Momod: "neng, bapa neng oge anu ngagaduhan pabrik rapia nya?
Lina: "har?! naha terang deui wae??
Momod: "coalnya ati akyu kabeungkeut ku ati nyah kamyu... xixi (tuluy gugulitikan dina keusik bakat ku ge'er..)
Lina: "owh.....
Momod: "neng, bapa neng oge gaduheun pabrik acinya?
Lina: "aa terang timana kitu??
Momod: "coalnyua, pelasaan akyu clalu lengket kawas aci padahmyu! hkhk.. (terekel naek kana kenteng, tuluy tituturubun turun deui da sieuneun ragrag..)
Lina: "pami bapa aa tukang
bubur nya?
Momod: "yeyy naha terang ning neng? (siap2 arek salto..)
Lina: "tadi ina ningal bapa aa tikusruk ka gawir sareng gorobag buburna a...
Momod: "@#%??? Bapaaaaaaaaaaaaa!!!!! (leweh kokosodan..)


Advertisement
Carita Lucu Ngagombal