Carita Lucu Bahasa Sunda Anyar

Carita lucu sunda anu bakal di posting ieu nyaeta carita sunda ngenaan tukang peuyeum anu teu bisa bahasa indonesia, mangga salajeungna di aos bae carita lucuna

Dina hiji mangsa tukang peuyeum nu teu pati ngarti kana bahasa nasional da kusabab sahari-harinamake bahasa sunda ngajaran jualan ka kota, sangges tepi ka hiji perumahan bari nagung peyeum na nawar-nawar keun jualan nana.

Tukang peuyeum   : Peyeum.... peyeum... peyeum....

Aya anu rek meuli urang batak

Nu meuli               : bang,.. bang,... tape bang???
Tukang peuyeum   : ieu mah lain tempe peuyeum!!!!
Nu meuli               : apa kau bilang???
Tukang peuyeum   : ieu mah teu di bilang di kolo juragan..
Nu meuli               : huu... dasar,, orang gila
Tukang peuyeum   : lain gantar rancatan ieumah!! jeung bari nage moal gila da di bungkusan ku daun tisuk...
Nu meuli               : sana pergi, gak jadi belinya juga!
Tukang peuyeum   : lamun teu make ragi mah lain peuyeum atuh..
Nu meuli               : asup kajero imah bari ngababetkeun panto


Advertisement
Carita Lucu Bahasa Sunda Anyar