Ciuman Ajaib - Carita sunda lucu

Carita sunda lucu ieu nyaritakeun sapasang panganten anyar anu keur ngobrol paduduan bari lalajo TV lamun ceuk barudak mah mesra mesraan meureun.

Pamajikan :  Kang lambey Eneng sariawan, jadi sesah nyarios..

Salaki : Wios neng ku akang urang cium geura damang tah sariawana...
( Si salakina terus nyium lambey pamajikana)

Salaki : Kumaha tah karaosna ayna Neng?

Pamajikan : Wah Genah kang, tapi naha ayna mah nu nyeri teh palebah beuheung.

Salaki : Gampang neng kin ku akang urang cium deui, geura cageur
(bari terus nyiuman beuheung nu jadi pamajikana)

Salaki : Kumaha tah ayeuna karaosna ?

Pamajikan : ( bari rada centil ) Alaaahhh langsung lengit kang nyerina.
tapi nyerina pindah deui kana dada kang ayeuna mah

Si salakina mangkin sumanget : Lamun kitu wiooss neng ku akang urang ciuman tah dada teh ameh lengit kanyerina..

Tapi ujug - ujug jol nini pamajikana nyampeurkeun eta salaki jeung pamajikan anu keur mesra-mesraan tea tayohna eta si nini teh ngadedengekeun obrolan maranehna. bari pok ngomong.

Nini : Eh sujang sigana maneh boga biwir alus oge tah bisa nyageurkeun sakabeh panyakit... cih ayna mah pang nyageurkeun panyakit ambeyen nini yeuh

Salaki : Ampun nini.................. Ampun..................

Postingan liana :
Carita lucu bahasa sunda anyar, Carita sunda ngakak, dongeng sunda, carita sunda pilihan.

Advertisement
Ciuman Ajaib - Carita sunda lucu
Loading...