KERSA DIRACUN : Carita lucu Sunda

Carita Lucu Bahasa Sunda ieu mangrupikeun carita tamba kesel jeung tamba baeud, mudah mudahan pamiarsa sadayana anu maca carita ieu kahibur. Mangga diaos caritana :

Kocapkeun di hiji kampung aya pasangang anu geus rada lila rumah tangga, tapi angger can boga budak, teuing kang Umar atawa ceu Edoh anu mandulna......
(keunlah tong di bahas etamah rahasiah perusahaan aranjeuna, bisi kabita)
Harita wanci kira-kira haneut moyan, Edoh, jeung Umar keur ngawarangkong di dapur,

Umar: nyai edoh bojo akang anu panggeulisna, pangsolehna, akang bade nyarios.....
(cek umar sabari ngoer-ngoer ruhak dina jero hawu)

Edoh: nya muhun mangga akang, da teuaya anu ngalarang ieuh..!
(cek edoh sabari kudak kudek ngakeul sangu)

Umar: kieu nyai edoh bojo akang anu mencrang... aa teh aya kahoyong.!
(sabari arapap-eureupeup ngomong umar)

Edoh: nya geura pok atuh akang teh hayang naon.?, arek nyarita naon deuih, meni ku hese....!
(cek edoh semu rada kesel)

Umar: sanes nyai kersa teu upami di pang nyandungkeun ku akang?

Edoh: kersa akang tapi aya syaratna !

Umar: naon tah saratna?
(cek umar rada curinghak, bungah yen manehna bakal kawin deui)

Edoh: saratna ngen hiji kang...

Umar: enya naon?
(umr geus teu sabar hayang ngadenge saratna, anu bakal di ucapkeun ku Edoh)

Edoh: Asal akang KERSA DIRACUN...
(Ceuk edoh sabari peletak sirah kang umar di takol ku hihid)

Umar: adawwww.... nyeriiiii ......
( umar lumpat ngacir kaluar ti dapur)

Sumber : https://www.facebook.com/fhy.supriatna

Artikel salajengna :
Kumpulan Carita lucu sunda, Carita Sunda ngakak, Humor Sunda, 
Advertisement
KERSA DIRACUN : Carita lucu Sunda
Loading...