Pangacara Salingkuh - Carita Lucu Sunda

Aya Hiji Pangacara kahot anu salingkuh jeung sekretarisna anu bahenol nerkom, hubungan maranehna geus lila tur teu kapanggiheun wae tah ku istri pangacara tea.

Dasar aya paribahasa sepandai - pandai tupai melompat sewaktu waktu pasti jatuh juga ketanah. tah paribahasa ieu kena pisan ka si pangacara anu jegud tea, dina hiji waktu pamajikana manggihan cd lain bogana di korsi tukang, atuh kontan pamajikan pangacara langsung ngadat.

Bakat ku ambek, langsung eta cd diso'eh-so'ehkeun bari ngajorowok ka salakina si pangacara :
" Papaaaaaah.....naon ieu? Naha papah tega... tegaaaaaa" bari ngalungkeun cd so'eh ka salakina.
Pangacara teaaaaa....

Atuh kontan si pangacara ngajenghok, inget manehna tas sosonoan jeung sekretarisna di korsi tukang, Tapi ngarana oge pangacara manehna teu nembongkeun sikap ka pamajikana, kalem we teu emosi dicarekan ku istrina teh.

Manehna ngajawab santun, sorana kalem. Gumujeng.
" Mamah sayang, geulis tos ngareksak barang bukti kasus pamerkosaan nu keur dipigawe ku Papah. Duh mana harga kasusna Rp M an, yaah kumargi barang bukti tos direksak, nya ulah diemutan rencana papah meser perhiasan emas/berlian kahoyong mamah tea" Sorana bangun sedih jeung handeueul.

Si Pamajikan pangacara langsung sujud menta dihampura, lantaran ngarasa salah, mana emas berlian kabur deui.

Jero hate pangacara,
“Moal aya nu bisa ngelehkeun pangacara, sanajan pamajikan. ."
Pangacara Gitu Lho !!!!!

Share this: