Pasangan Serasi Carita Lucu Bahasa Sunda

Carita lucu nu kusimkuring baris di pedar dina postingan ieu nyaeta carita anu pikaseurieun tur matak ngakak anu maca, carita ieu ngahaja di pedar supaya anu maca tiasa kabeberah manah. anu keur tunggara manah supaya ka ubaran ku maca carita ngakak bahasa sunda ieu.

Pasangan Serasi Carita Lucu Bahasa Sunda

Pasangan Serasi 

Cowok: "Neng, namina saha"

Cewek: "Alisha Shinta Septiani Fatma"

Cowok: "Waduh....panjang nyak, ari nami panggilanna..?"

Cewek: *"Ashin Sefat"*

Cowok: "?????..."

Cewek: "Ari nami Aa saha... ?"

Cowok: "Kemas Jordan Lily Wetimena"

Cewek: "Waw.. nami Aa keren, Turunan ningrat Ambon nyak Aa teh, trus neng manggilna kumaha A..?"

Cowok: *"Kejo Liwet"*

Cewek: "Wew.Cihuyyy.hyayayay...,
Geningan meni cocok pisan ngajodo Aa...! *Ashin Sefat Kejo Liwet"*

Share this: