Carita Nyambung Bahasa Sunda, Tongeret

Carita bahasa sunda Tongeret karya Kang Sardun Simangku Randa Salah sahiji anggota Grup Facebook BTS ( Bodor Tarucing Sunda), Judul Tongeret dina dongeng anu bakal di pedar nyaeta asal tina 2 kecap nyaeta
Tong => Entong/ Ulah
Ngeret => Morot

Jadi Hartina Ulah Morot
Kanggo nu panasaran hoyong terang kumaha caritana mangga di aos bae salengkepna dina link di handap anu tos disayogikeun ku admin.

Carita Tongeret Bagian 1
Carita Tongeret Bagian 2
Carita Tongeret Bagian 3
Carita Tongeret Bagian 4
Carita Tongeret Bagian 5
Carita Tongeret Bagian 6
Carita Tongeret Bagian 7
Carita Tongeret Bagian 8 ( Akhir)

Mudah-Mudahan Carita ieu tiasa ngahibur sareng tiasa jadi eunteung kanggo kahirupan urang.
Haturnuhun ka Kang Sardun Simangku Randa anu tos ngijinan Caritana di muat dina Blog amburadul simkuring.
Advertisement
Carita Nyambung Bahasa Sunda, Tongeret