Kumpulan Kata Bijak Dalam Bahasa Sunda

Kumpulan Kata Bijak Dalam Bahasa Sunda - Kata mutiara bahasa sunda atau ucapan bijak merupakan kata yang sebagian besar pepetah yang didalamnya terdapat makna yang luas dan penuh dengan arti, di dalam bahasa sunda / pasundan ada juga kata-kata bijak yang paling banyak diungkapkan oleh para orang tua.

Kumpulan Kata Bijak Dalam Bahasa Sunda

Nah berikut ini adalah kumpulan Kata Bijak bahasa sunda yang paling populer :

* Ulah sok ngomong hirup ieu keras, eta ngabuktikeun yen anjeun teh leumah...!!!!

* Kamajuan Dunya kudu di barengan ku motekar akal jeung langkah nu basajan, langkah meureunah kahirupan barokah!.

* Sing percaya kana diri, nu dianti pasti ngawujud bukti, asal usaha jeung percaya kanu maha Suci.

* Aya kahayang bari jeng teu di bareungan ku usahamah sarua jeung ngabodor.

* Allah mah ngan saukur ngacumponan kanu ngadu'a sareng nu ikhtiar.

* Pagawean anu di laksanakeun kalayan jeung hate pasti ngahasilkeun anu alus.

* Ulah hayang nyerah tina kagagalan mah, kagagalan oge teu daek nyerah ngagagalkeun artanjeun.

* Tong tungkul teuing ka akherat, tong tangah teuing ka alam dunya.

* Salila anjeun yakin moal aya anu mustahil. kudu percanteun diri! Anjeun langkung hebat ti anu anjeun pikirkeun.

* Lain sabar namina lamun masih aya batas na, lain ka ikhlasan namina lamun masih keneh ngaharepkeun sersuatu.

Semoga artikel tentang Kumpulan kata bijak / kata Mutiara bahasa sunda ini bisa bermanfaat bagi sobat semua.
Advertisement
Kumpulan Kata Bijak Dalam Bahasa Sunda
Loading...