Loading...

Kumpulan Lagu Pikaseurieun

Kumpulan Lagu Pikaseurieun - Belajar Bahasa Sunda. Dina deretan lagu-lagu anu sering ku urang didangukeun aya diantarana lagu-lagu lamun ku urang dipikir-pikir matak seuri sorangan, Tapi kade ulah nyengseurikeun laguna komo anu nyiptakeuna mah... pamali bisi hapa hui ceuk kolot mah

Kumpulan Lagu Pikaseurieun

Mangga Regepkeun lagu-lagu dihandap ieu

1. Halo-halo Bandung ibu kota Periangan (Har.. apan Bandung mah Ibu kota Jawa Barat lin? )

2. Ibu kita Kartini Harum namanya (Teu puguh, ngaranna Kartini atawa Harum? )

3. Pok amé-amé belalang kupu-kupu, siang makan nasi malam-malam minum susu (Ieu lagu keur budak atawa keur kolot? )

4. Bintang kecil di langit yang biru (Ngacapruk! Maenya peuting langitna biru? )

5. Pelangi-pelangi alangkah indahmu, pelukis mu Agung siapa gerangan? (Geus nyaho anu ngalukisna téh kang Agung, masih kénéh nanya! )

6. Pada hari minggu kuturut ayah ke kota, naik delman istimewa ku duduk di muka (Budak téh teu sopan diuk dina beungeut kusir? )

7. Balon ku ada lima, rupa-rupa warnanya. Hijau, kuning, kelabu, merah muda, dan biru. Meletus balon hijau "Doorrr" hatiku sangat kacau (Nu matak elpiji 3kg nu hejo loba nu ngabeledug! )

8. Ambilkan bulan bu! Ambil kan bulan bu! Ambilkan bulan bu, di langit (Nitah indungna jadi astronot?)

9. Cangkul cangkul, cangkul yang dalam. Menanam jagung di kebun kebun kita (rék melak jagong atawa nyieun sumur? Meni kudu jero sagala )

10. Nina bobo ohh nina bobo, kalau tidak bobo digigit nyamuk! (Tah ieu pembodohan. Naha mun geus saré reungit moal ngégél kitu?
Advertisement
Kumpulan Lagu Pikaseurieun
Loading...