30 Contoh Ucapan Selamat Ulang Tahun Dalam Bahasa Sunda

30 Contoh Ucapan Selamat Ulang Tahun  Dalam Bahasa Sunda - Hallo teman-teman  selamat bertemu lagi di website Belajar Bahasa Sunda yang membahas berbagai macam unak anik bahasa sunda. Pada kesempatan kali ini admin akan membagikan kumpulan ucapan selamat ulang tahun dalam bahasa sunda,yang tentunya ucapan selamat ulang tahun ini bisa teman-teman tujukan untuk Keluarga, Untuk Ayah dan Ibu, untuk teman bahkan ucapan selamat ulang tahun bahasa sunda ini bisa teman teman tujukan untuk pacar... biar lebih berkesan...

Selamat Ulang Tahun Basa Sunda sengaja admin sajikan bagi sobat yang mencari contoh kata-kata ucapan selamat ulang tahun dalam bahasa sunda :

30 Contoh Ucapan Selamat Ulang Tahun  Dalam Bahasa Sunda

30 Contoh Ucapan Selamat Ulang Tahun  Dalam Bahasa Sunda


  1. Wilujeng teupang taun teh....panjang yuswa tur barokah, enteng jodona, tur sukses dunia sareng akheratna.
  2. Wilujeng teupang taun...mudah-mudahan dipasihan kasehatan,kasalametan, tur rizki anu seeur.
  3. Wilujeng teupang taun...panjang umurna, ditebihkeun tina mamala, dicaketkeun kana rizkina.
  4. Wilujeng teupang taun, mugia dapaparinan yuswa anu panjang tur barokah
  5. Wilujeng tepang taun de,.. Mugiya panjang yuswa, sehat lahir bathinna, se'eur rezekina, enteng jodo
  6. Wilujeng tepang tahun Teh,... mugia aya dina kasehatan, kabagjaan, runtut raut rumah tanggana sinareng digampangkeun rejekina.
  7. Ang....Wilujeng Tepang Taun nya.... Mugia Allah SWT salawasna maparin Rahmat sinareng HidayahNa, Sadaya pamaksadan anu dipikahoyong tiasa kacumponan kalayan aya dina bimbingan Allah SWT...Seueur Rizki...Tur sehat lahir sareng bathin.....Amien! "
  8. Wilujeng tepang taun a.... mugi-mugi panjang yuswa, aya dina pituduhNA, sholeh satungtung beunta, tur aya dina panangtayunganNA.
  9. Ambu wilujeng tepang taun..... mudah2an dipasihan yuswa anu berkah n dilancarkeun sagala urusanana...amin.
  10. Wilujeng Tepang Taun, Mugia Allah SWT salawasna maparin Rahmat sinareng HidayahNa,...Sadaya pamaksadan anu dipikahoyong tiasa kacumponan kalayan aya dina bimbingan Allah SWT...Seueur Rizki...Tur sehat lahir sareng bathin.....Amien! 
  11. Salamet deui warsih, muga panjang umur sarta suksés sok (Selamat ulang tahun, semoga panjang umur dan sukses selalu)
  12. Salamet deui warsih, panjang umur sarta muga gancang bisa jodoh (Selamat ulang tahun, panjang umur dan semoga cepat dapat jodoh)
  13. Salamet deui warsih, panjang umur sarta murah rejeki, sarta suksés dina pakasaban (selamat ulang tahun, panjang umur dan murah rejeki, serta sukses dalam pekerjaan)
  14. Wilujeng teupang taun adi abi anu  kasep/gelis...mudah-mudahan sing janteun jalmi anu pinter, janteun putra anu nurut ka orang tua.
  15. Wilujeng teupang taun teh.... mugiya panjang yuswa tur barokah, enteng jodona, tur sukses dunia sareng akheratna.
  16. Wilujeng tepang taun de,.. Mugiya panjang yuswa, sehat lahir bathinna, se'eur rezekina, enteng jodo
  17. Wilujeng tepang taun a.... mugi-mugi panjang yuswa, aya dina pituduhNA, sholeh satungtung beunta, tur aya dina panangtayunganNA.
  18. Wilujeng tepang tahun Teh,... mugia aya dina kasehatan, kabagjaan, runtut raut rumah tanggana & digampangkeun rejekina.
  19. Ang....Wilujeng Tepang Taun nya.... Mugia Allah SWT salawasna maparin Rahmat sinareng HidayahNa, Sadaya pamaksadan anu dipikahoyong tiasa kacumponan kalayan aya dina bimbingan Allah SWT...Seueur Rizki...Tur sehat lahir sareng bathin.....Amien! "
  20. Ambu wilujeng tepang taun..... mudah2an dipasihan yuswa anu berkah n dilancarkeun sagala urusanana...amin.
  21. Wilujeng teupang taun teh....panjang yuswa tur barokah, enteng jodona, tur sukses dunia sareng akheratna.
  22. Wilujeng tepang taun de,.. Mugiya panjang yuswa, sehat lahir bathinna, se'eur rezekina, enteng jodo
  23. Wilujeng tepang taun a.... mugi-mugi panjang yuswa, aya dina pituduhNA, sholeh satungtung beunta, tur aya dina panangtayunganNA.
  24. Wilujeng tepang tahun Teh,... mugia aya dina kasehatan, kabagjaan, runtut raut rumah tanggana sinareng digampangkeun rejekina.
  25. Ang....Wilujeng Tepang Taun nya.... Mugia Allah SWT salawasna maparin Rahmat sinareng HidayahNa, Sadaya pamaksadan anu dipikahoyong tiasa kacumponan kalayan aya dina bimbingan Allah SWT...Seueur Rizki...Tur sehat lahir sareng bathin.....Amien! "
  26. Ambu wilujeng tepang taun..... mudah2an dipasihan yuswa anu berkah n dilancarkeun sagala urusanana...amin.
  27. Wilujeng teupang taun, mugia dapaparinan yuswa anu panjang tur barokah
  28. Wilujeng teupang taun, panjang yuswa tur barokah
  29. Wilujeng teupang taun...mudah-mudahan dipasihan kasehatan,kasalametan, tur rizki anu seeur.
  30. Wilujeng teupang taun...panjang umurna, ditebihkeun tina mamala, dicaketkeun kana rizkina.
Advertisement
30 Contoh Ucapan Selamat Ulang Tahun  Dalam Bahasa Sunda
Loading...