Pidato Bahasa Sunda Dengan Tema Perpisahan

Pidato Bahasa Sunda Dengan Tema Perpisahan - Berikut ini merupakan salah satu contoh pidato bahasa sunda tentang Perpisahan, sedangkan pidato disebut biantara. sengaja ane share sebagai bahan referensi para sobat yang sedang belajar bahasa sunda agar bisa memahami bagaimana contoh biantara bahasa sunda singkat, padat dan jelas.



Assalamualaikum Wr. Wb.

Manga urang sami-sami panjatkeun puji sareng syukur ka Allah SWT, nu di mana dina kasempatan ieu urang sadayan atos dipasihan kasempatan kempel sareng dina kaayaan sehat walafiat.

Hadirin sadaya anu dipikahormat ku simkuring, henteu karaos nya tos 6 taun geningan urang aya didie. Anu disebatkeun nuju menuntut ilmu. Ayena saleresna urang sadaya teh bakal papisah, ti sakola ieu. Mugia naon anu diajarkeun ku Bapak sareng Ibu guru teh, tiasa dimanfaatkeun ku urang sadaya kanu hal anu positif sareng aya manfaatna.

Mugia amal sareng ibadah Ibu sareng Bapak guru ano tos ikhlas ngajar urang sadaya sina pinter, kenging wewelasan ti Allah SWT.

Sakitu heula ti abdi anu tos ngawakilan rerencangan sadaya, kirang lebihna neda dihapunteun ku sadaya. Hatur nuhun.

Waalaikum salam Wr. Wb.

Search artikel : pidato bahasa sunda tentang lingkungan,teks pidato bahasa sunda tentang akhlak,pidato bahasa sunda perpisahan,pidato bahasa sunda tentang narkoba,biantara bahasa sunda tentang kebudayaan,teks pidato bahasa sunda tentang kasehatan,biantara bahasa sunda tentang hari kemerdekaan,pidato sunda lucu.
Advertisement
Pidato Bahasa Sunda Dengan Tema Perpisahan
Loading...