Lirik Lagu Aisan Indung | Bah Dadeng

Lirik Lagu Aisan Indung | Bah Dadeng -  Kumpulan Lagu sunda populer bah dadeng aisan indung, lirik lagu aisan indung dan artinya, download lagu sunda aisan indung bah dadeng, aisan indung lirik chord, aisan indung mp3 free download,download lagu aisan indung, download video lagu sunda aisan indung bah dadeng, lirik lagu sunda,lirik lagu jang.


Lirik Aisan Indung - Bah Dadeng


Ridho pangampura gusti
Aya ridho ti Indung bapa
Sujud syukur ka gustina
Punjung Indung nu lami ngakandung

Ku kersa mantenna gubrag ka alam dunya
Lahir na lahunan indung Bapa

**
Diri diaping dijaring
Diapit ditalingakeun
Raga dijaga diriksa
Dirawat dipulasara

Karasa asihna karasa nya’ahna
Karasa bagjana nu dibikeun

Aisan asihna moal rek leupas ku mangsa
Hamo arek kasilih wanci
Aisan asihna moal rek peugat ku jaga
Manjang manteung hamo teu kahalang

Reff
Gusti kedah kumaha abdi
Mulangkeun aisan asih nu indung
Gusti kedah kumaha abdi
Nu teu daya jeung nu teu upaya

Ya alloh pika asih aranjeunna
Sapertos miasih abdi taya pegatna
Ya alloh pika asih aranjeunna
Sapertos miasih abdi taya pegatna

Back**
Advertisement
Lirik Lagu Aisan Indung | Bah Dadeng
Loading...