Lirik Lagu Sunda Bah Dadeng | Papatong

Lirik Lagu Sunda Bah Dadeng | Papatong - lirik lagu papatong dan artinya, download lagu sunda papatong koneng bah dadeng, papatong lirik chord, papatong mp3 free download,download lagu papatong, download video lagu sunda papatong, lirik lagu sunda,lirik lagu jang.



Lirik Papatong - Bah Dadeng

Beurang maju ka lohor
Papatong nu koneng euntreup na regang
Ngageter jangjangna keur ngagupayan
Pancen keur wasiatan

*
Sore mengok ka Ashar
Papatong nu koneng hiber teu luhur
ngalayang ngawahan arek pamitan
poma tong ka jongjonan

Reff:
Papatong nu koneng teu tembong deui
Leungit indit teu pamit
Papatong nu koneng teu tembong deui
Tilem bewara baturna

Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu Kawasa
Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu Kawasa

back to *
Advertisement
Lirik Lagu Sunda Bah Dadeng | Papatong
Loading...