Panganten Baru | Carita Sunda Lucu

PANGANTEN BARU
Panganten Baru | Carita Sunda Lucu
image from google

Kacaritakeun aya panganten anyar nu rek malam pertamaan, sanggeus peuting maranehna arasup ka kamar panganten terus duanana ngagoler na luhur kasur..

Tiba tiba pamajikan na ngaharewos..

AWW : Aa terang teu... ?..

LALAKI : Terang naon sayang...

AWW : Istri mah ibarat radio..

LALAKI.. : Ah neng mah aya aya wae..

AWW : Da muhun aa.. yeu dada kanan volumeu..
yeu dada kiri tunner na..

LALAKI : Cing atuh ku aa urang setel..

AWW : Mangga aa...

Terus lalaki na muter muter dada kanan jeung dada kiri awwena bari ngadedengekeun..

LALAKI : Geuning teu di sada neng..

AWW : Bade di sada kumaha atuh aa..

Pan cocolok nu aa acan di colokeun..
Advertisement
Panganten Baru | Carita Sunda Lucu
Loading...