Cerita Lucu Bahasa Sunda, No 2 Perlu IQ Tinggi Untuk Memahaminya

Cerita Lucu Bahasa Sunda - Selamat berjumpa kembali di Blog BelajarBahasaSunda yang membahas berbagai unak anik bahasa daerah tatar sunda, dimana blog ini dibangun sebagai wahana belajar dan wahana hibungan untuk lebih mengenal dan memahami tentang seluk-beluk bahasa sunda, budaya sunda serta berbagai carita sunda lucu bikin ngakak.

Pada kesempatan kali ini admin akan membagikan berbagai cerita sunda lucu dengan tujuan bagi sobat yang membaca bisa terhibur. Silahkan lanjutkan membacanya.


Tukang Peuyeum

Dina hiji mangsa tukang peuyeum nu teu pati ngarti kana bahasa nasional da kusabab sahari-harinamake bahasa sunda ngajaran jualan ka kota, sangges tepi ka hiji perumahan bari nagung peyeum na nawar-nawar keun jualan nana.

Tukang peuyeum   : Peyeum.... peyeum... peyeum....

Aya anu rek meuli urang batak

Nu meuli               : bang,.. bang,... tape bang???
Tukang peuyeum   : ieu mah lain tempe peuyeum!!!!
Nu meuli               : apa kau bilang???
Tukang peuyeum   : ieu mah teu di bilang di kolo juragan..
Nu meuli               : huu... dasar,, orang gila
Tukang peuyeum   : lain gantar rancatan ieumah!! jeung bari nage moal gila da di bungkusan ku daun tisuk...
Nu meuli               : sana pergi, gak jadi belinya juga!
Tukang peuyeum   : lamun teu make ragi mah lain peuyeum atuh..
Nu meuli               : asup kajero imah bari ngababetkeun panto

Si Ade Ceurik


Udin      : Ema...!!! Ema.. !!! itu si ade ceurik wae ahh....
Ema      : yeuh duit sarebu ker jajan jeung si ade jig ka warung!!!
Udin      : da.. itu si ade na cerik wae..!!!!
Ema      : aduh.. eta budak...!!! mana si ade na?? mana ??
Udin      : Tuh dina jero sumur..
Ema      :@#$%&*%

Man Robbuka


Ka caritakeun mang epot ngagali kuburan, sangges rengse nga gali kuburna kalah  gebret we hujan mani ayeur-ayeuran gede, da ku sabab di dinya eweh tempat ngiuhan asup we mang epot teh kana jero liang kubur menang ngagalina da kabeneuran sedong na rada gede cukup ker diuk mah, sup we mang epot teh asup bari kekedengan ker ngenah-ngenah kitu jol teh aya nu datang bari nanya... " man robbuka ?" ari cek mang epot teh " aeh ke heula dodoy da sim kuring mah keur ngiuhan iyeumah "








Advertisement
Cerita Lucu Bahasa Sunda, No 2 Perlu IQ Tinggi Untuk Memahaminya
Loading...