-->

Lirik Lagu Nining Meida Kalangkang

Lirik Lagu Nining Meida Kalangkang - Wilujeng tepang deui dulur dulur sadayana. dina postingan ieu admin bade ngabagikeun salah sahiji lagu sunda populer nyeta lagu sunda kalangkang anu di haleuangkeun ku Nining Meida.
Lirik Lagu kalangkang nining meida

KALANGKANG

Mungguhi....ng dina impen...an
Geuning sakitu deudeuhna
Kanyaaah nu wening bersih
Satia jadi kakasih… 
Mungguhing dina impenan
Geuning sakitu leahna
Pameunteu marahmay manis
Teu isin ..kaambung damis 

Ref**
Rambut panjang nu ngarumbay
Disangkeh panangan nyampay
Lalaunan raray tanggah
Rangkulan karaos pageuh 
Luhur pasir tepung geten
Perlambang asih nu mekar
Kabagjaan nu duaan…..nu duaan 
Hanjakal ….hanjakal teuing
Endah ngan ukur kalangkang…Harepan ……harepan …. diri
Sing nyanding jeung kanyataan


Advertisement
Lirik Lagu Nining Meida Kalangkang
Loading...