-->

Lirik Lagu Bentang Manglayang - Yayan Jatnika

Lirik Lagu Bentang ManglayangKumpulan lirik lagu sunda parahyangan, Hallo kabeh baraya BelajarBahasaSunda pada kesempatan kali ini admin akan membagikan salah satu lirik lagu sunda populer yang dinyanyikan oleh Kang Yayan Jatnika dengan judul Bentang Manglayang


Lirik Lagu Bentang Manglayang - Yayan Jatnika

Bentang Manglayang

Bentang luhureun manglayang
Ting kareutip anteung ngiceupan
Kamari peuting ayeuna
Bentang rapang lobana angger sarua

Handapeun bentang manglayang
Manehna keur ngadagoan
Nanggeuy saruntuyan bentang 
Meunang mipit ti luhur Gunung Manglayang

Weungi enjing nun……
Urang peutik ku dua-an
Urang runtuy nun…..
Keur kongkoyang pangantenan

Weungi ieu wayah na urang paanggang
Tapi soca tangtos sami keur milang bentang manglayang

Bentang luhureun manglayang
Ting kareutip anteung ngiceupan
Kamari peuting ayeuna
Bentang rapang lobana angger sarua


Incoming Search Term : 

  • download lagu yayan jatnika Bentang Manglayang
  • lirik lagu sunda
  • lirik lagu yayan jatnika lamunan
  • lirik lagu neneng yayan jatnika

Advertisement
Lirik Lagu Bentang Manglayang - Yayan Jatnika
Loading...