-->

Lirik Lagu Mega Hideung - Yayan Jatnika

Lirik Lagu Mega Hideung | Yayan JatnikaKumpulan lirik lagu sunda parahyangan, Hallo kabeh baraya BelajarBahasaSunda pada kesempatan kali ini admin akan membagikan salah satu lirik lagu sunda populer yang dinyanyikan oleh Kang Yayan Jatnika dengan judul Mega Hideung


Mega Hideung

Tuh itu latung siga pundung
Ningal urang nu teu satujuan
Naha anjeun bisa robah anu ges pasini
Da bongan anjeun nu menta
Kuring nganteur keun kahayang na
Anjeun hayang pepegatan

//
Tuh itu mega ngahalangan
Langit anu rek nga gebray caang
Naha ku teu sangka akhirna geuning bet kieu
Kacinta urang duaan aya nu ngahihileudan
Gogoda eta ka urang

Mega hideung ngalangkangan
Langit ceudeum tanda arek hujan datang
Naha anaon anu rek di teang
Kanyaah kacinta keur urang
Meureun kuring heunte ngalayah ku harta
Ukur banda cinta modal anu boga
Jang salira

Teu ngarti na jero pikirna
Yen harta bisa mawa bagja
Loba anu pisah lain kurang harta
Sidik nganyahokeun di butuhkeun cinta
Lain ukur harta anjeun beda pilihanna
Nu di teang geuning harta

Balik ka //


Advertisement
Lirik Lagu Mega Hideung - Yayan Jatnika
Loading...