Lirik lagu Ombak Tunggara - Yayan Jatnika

Lirik lagu Ombak Tunggara - Yayan Jatnika | Kumpulan lirik lagu sunda parahyangan, Hallo kabeh baraya BelajarBahasaSunda pada kesempatan kali ini admin akan membagikan salah satu lirik lagu sunda populer yang dinyanyikan oleh Kang Yayan Jatnika dengan judul Mbak Tunggara


Ombak Tunggara


Benang nu peugat
Babari mun di tumbukeun
Kaen nu soeh
Babari mun di kaputan
Hate nu raheut
Ieu mah hese ubarna
Beurang peuting hulang huleung
Geuring pikir

Duh ku teu sangka
Anjeun teh geuning ku tega
Meugatkeun cinta
Abong-abong kanu hina
Hanasmah kuring
Mika cinta sageumleungna

Duh kiwari geuningan jadi ka nyeuri
Mun beurang teu ngeunah dahar
Hate raheut nyanyautan
Mun peuting sok gulang – guling

Anjeun ku tega neng teuing
Duh … ngojayan sagara cinta
Kabawa ombak tunggara
Duh … teu daya maksakeun cinta
Rumasa jalma teu boga

Incoming Search Term :

  • download lagu yayan jatnika Ombak Tunggara
  • lirik lagu sunda
  • lirik lagu yayan jatnika Populer
  • lirik lagu neneng yayan jatnika


Advertisement
Lirik lagu Ombak Tunggara - Yayan Jatnika
Loading...