Lirik Lagu Wina - Nunggeulis

Lirik Lagu Wina - Nunggeulis | Kumpulan lirik lagu sunda parahyangan, Hallo kabeh baraya BelajarBahasaSunda pada kesempatan kali ini admin akan membagikan salah satu lirik lagu sunda populer yang dinyanyikan oleh Wina yang merupakan artis sunda yang sedang populer dengan judul Nunggeulis.

Lirik Lagu Wina - Nunggeulis

Nunggeulis

Aduh kumaha ieu….
Nasib diri teh  kieu
Geuning teu aya ereun-ereuna
Cocobi ieu tuh kasiksa
Kapeurih hate teras nyareungan
Keudah Kamana ieu muntangkeun ieu hate
Diri puguh estu nunggeulis
Kasaha nya keudah kasaha
Tunggara geuning nu taya wateusna
Ti lahir kuring ka dunya
Can panggih jeung kabagjaan
Nu aya the kapeurih
Jeung keclakna ci soca
Taya pisan nu jadi ubar panglipur hate
Ayeuna panutan kalbu
Tos lami duka kamana
Taya kabar carita
Siga kahalang mega
Hate asa di rarajet anu karasa
Geuning kieu diri nandangan tunggara


Advertisement
Lirik Lagu Wina - Nunggeulis
Loading...