Lirik Lagu Yayan Jatnika - Lamunan

Lirik Lagu Yayan Jatnika - Lamunan | Kumpulan lirik lagu sunda parahyangan, Hallo kabeh baraya BelajarBahasaSunda pada kesempatan kali ini admin akan membagikan salah satu lirik lagu sunda populer yang dinyanyikan oleh Kang Yayan Jatnika dengan judul Lamunan


Lirik Lagu Lamunan Kang Yayan Jatnika


Daun kalapa …..
Nu oyag kateubak angin
Siga gupayna ….
Kawas gupayna …

Nu lawas ilang
Kasawang deui … Nembongan deui …
Asih munggaran nu teu kahontal …
Dina lamunan …

*
Mun seug manehna…
Kiwari aya gigireun
Meureunan hate
Moal tagiwur di rungrum gandrung

Atuh kamana …
Naha di mana …
Ukur ngolebat dina lamunan …
Dina lamunan …

Unggal tempat tos di papay
Manehna taya laratan
Unggal beja nu katampa
Di jugjug weleh teu aya

Kembang-kembang ka tresna
Nu kungsi nyambuang
Nu ukur tinggal waasna
Nyeungitan lamunan


Balik ka *

Incoming Search Term : 


  • download lagu yayan jatnika Lamunan
  • lirik lagu sunda
  • lirik lagu yayan jatnika Populer
  • lirik lagu neneng yayan jatnika
Advertisement
Lirik Lagu Yayan Jatnika - Lamunan
Loading...