100 Kata-Kata Bijak Dalam Bahasa Sunda Penuh Makna

Hallo Selamat datang kembali di Blog Belajar Bahasa Sunda, pada postingan kali ini admin akan membahas atau membagikan beberapa kata bijak yang menggunakan Bahasa Sunda, bagi sobat pembaca yang kurang mengerti dari kata bahasa sunda yang ada pada kata bijak dibawah ini silahkan tuliskan di kolom komentar, 

Kumpulan Kata-Kata Bijak Dalam Bahasa Sunda

* Ulah sok ngomong hirup ieu keras, eta ngabuktikeun yen anjeun teh leumah...!!!!

* Kamajuan Dunya kudu di barengan ku motekar akal jeung langkah nu basajan, langkah meureunah kahirupan barokah!.

* Sing percaya kana diri, nu dianti pasti ngawujud bukti, asal usaha jeung percaya kanu maha Suci.

* Aya kahayang bari jeng teu di bareungan ku usahamah sarua jeung ngabodor.

* Allah mah ngan saukur ngacumponan kanu ngadu'a sareng nu ikhtiar.

* Pagawean anu di laksanakeun kalayan jeung hate pasti ngahasilkeun anu alus.

* Ulah hayang nyerah tina kagagalan mah, kagagalan oge teu daek nyerah ngagagalkeun artanjeun.

* Tong tungkul teuing ka akherat, tong tangah teuing ka alam dunya.

* Salila anjeun yakin moal aya anu mustahil. kudu percanteun diri! Anjeun langkung hebat ti anu anjeun pikirkeun.

* Lain sabar namina lamun masih aya batas na, lain ka ikhlasan namina lamun masih keneh ngaharepkeun sersuatu.




Mudah-mudahan tiasa di alap manfaatna
Advertisement
100 Kata-Kata Bijak Dalam Bahasa Sunda Penuh Makna
Loading...